Bloesemgaerde
Plantage Middenlaan 40
Voormalig Broederhuis

U bent hier

Werkwijze

Dit kunt u van ons verwachten

Schakelt u ons in, dan zit u vanaf het begin aan tafel met een aannemer die klantgericht met u meedenkt.

Samen met u zoeken én vinden we oplossingen die werken.

Nadat we een gespecificeerde kostenopgave hebben gegeven, gaan we aan de slag. Gedurende het bouwproces onderhouden we nauw contact zodat u altijd op de hoogte bent van de vordering van het werk. Deze aanpak op basis van vertrouwen en korte lijnen werkt. Al meer dan zeventig jaar.

 

Zo garanderen wij onze kwaliteit

Bouwgarant
Wij zijn deelnemer van de Stichting BouwGarant. Dit betekent dat wij aan strenge eisen voldoen. Zo hebben we de vereiste papieren en verzekeringen. Voor u als particuliere opdrachtgever betekent dit dat wij u de VerBOUWgarantie mogen aanbieden. Dit is een bescherming tegen de grootste financiële risico's van een verbouwing. Zie ook www.bouwgarant.nl.

Bouwend Nederland

Wij zijn lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven en met ruim 5000 leden de grootste werkgeversorganisatie in deze branche. Kijk voor meer informatie op www.bouwendnederland.nl.

VCA** certificaat

VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat onze bedrijfsvoering voldoet aan de wettelijke regels voor veiligheid, gezondheid en milieu.
Zie ook www.vca.nl.

FSC® en PEFC Certificaat

Wij hebben het FSC® en het PEFC certificaat. Hiermee kunnen wij garanderen dat FSC®- en PEFC gecertificeerde producten toegepast worden op de plaatsen waar dit afgesproken is. De keurmerken staan garant voor duurzaam bosbeheer. Meer over de keurmerken leest u hier: www.fsc.nl en www.skh.nl.